• Error:
    mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
  • Error:
    Cannot log visitor.
 

Boeker


 

Bijna net zo lang als dat ik speel in bandjes ben ik bezig met het boeken van optredens. Ik ben daar lekker autodidact mee begonnen voor mijn eigen bandjes, in de vroege jaren Static Noise en later F.R.E.U.D.. Op de Rockacademie heb ik voor het platenlabel RACEM; een speciaal voor en door de managementstudenten van deze opleiding opgericht, de boekingsafdeling uit de grond gestampt en vormgegeven genaamd RACEM-Bookings. Ruim een jaar ben ik van deze organisatie de divisiemanager geweest en heb voor talloze acts de boekingen gedaan en vele producties georganiseerd en laten draaien bij onder andere 013 en Paradox in Tilburg, De Jaarbeurs in Utrecht en Het Beursgebouw in Eindhoven, Festival Korvel Rocks en nog velen meer.

Onder de naam MVF Productions zet ik vandaag de dag verschillende producties weg in zalen, cafés en popcentra door heel Nederland. Een vaste tent waar ik sinds 2011 voor werk is rock- en metalcafé Little Devil in Tilburg waar ik jaarlijks talloze bandavonden en evenementen voor organiseer: www.littledevil.nl.

Wil je een keer in Tilburg komen spelen met je band? Heb je een tour georganiseerd waarmee je graag een datum bij Little Devil kwijt wil? Denk je dat Little Devil een ideale plek is om bijvoorbeeld je CD-presentatie te houden? Stuur me een mailtje met een link naar je muziek en een beknopt verhaal over wat je precies van plan bent, wellicht kan ik je boeken. Een ouderwetse demo sturen mag natuurlijk ook. Graag zelfs!

LIVE

Er zijn momenteel geen optredens gepland.

TWITTER FEED

De twitterfeed is momenteel uitgeschakeld.